Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

27 oktober 2005


marpaa@zonnet.nl

Marijke


Toen Pauline en ik in januari 2005 op de vakantiebeurs waren, kwamen we daar de stand van ArizonaPlus tegen. De prachtige brochure en het geweldige enthousiastme van je dochter, Peter, hebben ons over de streep getrokken. We hebben toen meteen beslist om mee te gaan met de Utah rondreis in september 2005. Nou, er is niets te veel gezegd in de brochure hoor, eerder te weinig. Het was alles wat er werd beloofd en nog meer! Geweldig. Ik ga het zeker een ieder aanraden. De reisleiders waren geweldig. Het ontbrak ons aan niets. Had je persoonlijk iets nodig, het werd meteen geregeld door Jim of Peter. Nogmaals heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik heb met volle teugen genoten. Ook hadden we een hele fijne groep mensen ondanks de verschillende leeftijden. Alle medereizigers nogmaals hartelijk dank voor jullie gezelligheid. Ik hoop jullie allen terug te zien op de reünie die waarschijnlijk in december 2005 zal worden gehouden. Verder kan ik alle mensen die deze website bekijken, aanraden om met ArizonaPlus rond te gaan reizen. Het is het geld zeer zeker waard!

10 oktober 2005


coen.prinsen.geerligs@tiscali.nl

Coen en Meggie Prinsen Geerligs


En weer gingen we op reis met ArizonaPlus, nu de rondreis Utah in september 2005, 16 maanden na onze prachtige rondreis Arizona. En hoe! Op deze rondreis bezochten we zeven nationale parken en ieder park was een natuurwonder op zijn eigen wijze. Prachtig allemaal! Van de twee grote steden, hoe verschillend zij ook waren, hebben we intens genoten.
En dan onze reisbegeleiders, die hebben bijzonder bijgedragen aan deze zeer geslaagde reis. Hulde!

20 juni 2005


eltomo@zeelandnet.nl

Elly en Ton Mous


Inmiddelszijn we een beetje bekomen van alle overweldigende indrukken die we in Arizona hebben opgedaan. Het is niet te zeggen wat we het mooist vonden. Alles was indrukwekkend en bijzonder. Maar voor ons was de ballonvaart boven de Sonoran Desert wel heel speciaal. James, nogmaals bedankt!
De organisatie van de reis was perfect. Een dikke tien voor Peter, James en Steve!!!

19 juni 2005


meijered@hetnet.nl

Ed en Emm Meijer


We hebben van 10 t/m 24 mei 2005 een fantastische bustour door Arizona gemaakt. Leuke groep en een perfekte begeleiding van Peter, Jim en buschauffeur Steve. Op de meeste plaatsen waren wij reeds eerder geweest, overal was het weer een feest van herkenning. Voor ons waren de jeeptocht door Canyon de Chelly en de helikoptervlucht (toch wel !) boven de Grand Canyon de hoogtepunten van de reis. Ook de B.B.Q. met de huifkartocht was erg leuk.


  Vorige