Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

28 juni 2018


lwn.gadellaa@telfort.nl

Léontine


Verleden jaar voor de eerste keer met Peter en Jim op pad naar Arizona. Dat was een groot succes dus de reis naar Yellowstone durfde ik ook wel aan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een prachtige reis met al die mooie parken.Totaal anders. Prima gereorganiseerd met goede hotels en een zeer bekwame chauffeur. En de gezelligheid onderweg niet te vergeten! Er worden iedere keer weer bijzondere momenten gecreëerd. Peter, volgend jaar zie je me weer en dan naar Utah!
Zijn reizen zijn een aanrader voor iedereen, die comfortabel wil toeren door dit mooie land.
Veel dank en tot de volgende keer. Ben weer een ervaring rijker!

Léontine.

26 juni 2018


mlouvenberg@gmail.com

Jo & Marie-AnneLouvenberg


Na verschillende reizen met Peter en James was nu Yellowstone aan de beurt.We hebben er geen spijt van gehad, want het was een hele belevenis.Een prachtige reis met heel wat hoogtepunten.Echt de moeite waard. Peter en James heel hartelijk bedankt voor weer een onvergetelijke reis. Ook heel hartelijk dank aan Nick die ons overal veilig naartoe heeft gebracht.
Wij verheugen ons al op de volgende reis met Peter en James!

15 december 2017


jannyschouten@gmail.com

Janny Schouten-Vos


Nooit plannen gehad om naar Amerika op reis te gaan, maar enthousiast geworden door de verhalen van Peter van Wingerden. Oktober 2017 de reis naar Arizona gemaakt ! Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers en vond het in alle opzichten een geweldige reis !!

31 oktober 2017


bert.p.martin@gmail.com

Bert en Marja


Op de vakantiebeurs trok de Arizona reis onze belangstelling. Wij zijn gewend onze eigen reizen te regelen, maar deze reis was uitdagend genoeg om ons aan te melden. De reis overtrof onze verwachtingen. De kleuren in het land, de rotsformaties, de diepe canyons, de leefwijze en visie van de Navajos maakten diepe indruk op ons. We raakten niet uitgekeken. De informatie die we kregen maakte het nog mooier en interessanter. Organisatie en begeleiding waren prima. We kunnen de laatste zin van Feddie en Jan alleen maar bevestigen: De perfecte organisatie, het prettige reisgezelschap en de professionaliteit van de chauffeur completeerde deze onvergetelijke reis. Ontzettend bedankt daarvoor.

30 oktober 2017


jan.oord@planet.nl

Feddie en Jan Oord


Beste Peter

Eerder dit jaar heb je ons overtuigd om deel te nemen aan de reis Canyons & Indians van oktober 2017. We hebben heel wat afgereisd in ons leven en waren benieuwd of je ons zou kunnen verrassen met nieuwe beelden en ervaringen. Nou dat heb je gedaan. Dag in, dag uit stonden we met open mond te kijken naar de adembenemende natuur van Arizona. De perfecte organisatie, het prettige reisgezelschap en de professionaliteit van de chauffeur completeerde deze onvergetelijke reis. Ontzettend bedankt daarvoor.

Feddie en Jan


  Vorige