Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

18 november 2004


(via brief)

Hennie Spijker


‘Aan alle medereizigers van ArizonaPlus, Oktober 2004’

Lieve mensen,
Nog steeds niet helemaal bekomen van onze reis wil ik even iets kwijt. Bij terugkeer op Schiphol verliep alles ineens zo snel, dat ik nog maar een paar mensen teruggezien heb. Dat komt ervan als je ‘assistentie met vervoer’ krijgt ! Ik vind dit erg jammer, want de PLUS van onze reis bestond niet alleen uit het prachtige landschap, de perfecte organisatie en begeleiding, maar evenzeer uit de sfeer in de groep. Ik heb intens genoten van dit alles tesamen. Hopenlijk is iedereen net zo snel en veilig thuisgekomen als ikzelf en ik wil jullie allemaal bedanken voor het plezierige gezeldschap en de hulp ! Wie weet zien we elkaar nog een keer; don’t know where, don’t know when……

Groetjes, Hennie Spijker

14 november 2004


rheea@wanadoo.nl

Anke en Marijke


Tijdens een heerlijke ontspannen periode in Arizona en omgeving konden wij kennis maken met de schoonheid van de natuur, de historie en de cultuur.
De ongereptheid, het “kleurenspel” in de canyons: schitterend.
Dit moet je zelf zien, zelf beleven, zelf in je opnemen.
Mede dankzij de goede “liefdevolle” verzorging van Peter, James en Steve en leuke reisgenoten een topvakantie, die wat ons betreft wel wat langer had mogen duren.

13 november 2004


kruisbes@12move.nl

Marie Jose en Christien


Eens in je leven moet je de Grand Canyon zien, zo gingen wij naar de Vakantiebeurs in januari 2004.We waren gelijk verkocht op de stand van Arizona Plus. Beter hadden wij het niet kunnen uitzoeken! Alle beloften werden waargemaakt (en meer dan dat); veel plussen, geen minnen. De groep was grandioos, sportief in alle opzichten. Steve, Jim en Peter hartverwarmend.
Niet alleen de Grand Canyon was adembenemend, maar elke dag was er weer een nieuwe ervaring in dit prachtige gebied. Wij zijn langzaam een beetje verliefd geworden op de Saquaro cactus in Zuid Arizona!. De foto’s van Peter zijn een welkome aanvulling op de onze. Wellicht zien we elkaar nog op de komende vakantiebeurs in 2005. Vooralsnog hartelijke groeten aan alle reisgenoten.

09 november 2004


spiepers@zonnet.nl

San Piepers-Kruizinga


Leuk idee zo’n gastenboek!Zo kan je een belangstellende van je ervaringen vertellen. Nou we kunnen een ieder van harte zo’n reis aanbevelen. Wat hebben we veel moois gezien. Voor 100% geslaagd.
En dan de reisleiding. Is er een onderdeel dat door b.v. weersomstandigheden niet door kan gaan, dan wordt er onmiddellijk voor een verrassend alternatief gezorgd. Alle lof!!
Ik weet wel met wie ik een volgende keer op stap ga. U ook?? Peter, James en Steve
hartelijk bedankt!

09 november 2004


bennie.kuiphuis@freeler.nl

B en J. Kuiphuis


Hallo Peter en anderen

je hebt een mooie selectie foto~s op je site gezet, ik heb er een paar afgehaald, bedankt.
We zijn nu na ruim een week volledig hersteld van toch een behoorlijke jetlag,maar dat was het meer dan waard, we hebben echt genoten van deze reis.Er waren teveel hoogtepunten om hier te noemen. We vonden de begeleiding erg goed en heel attent, ook de groepsgrootte en samenstelling was heel prettig. Daarvoor dank aan Peter, James, Steven en de medereizigers.

Hartelijke groeten van Josefien en Bennie