Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

22 november 2019


henkm20@gmail.com

Henk en Mimi


Nadat wij vorig jaar met Peter zijn mee geweest op de Yellowstonereis, was nu de beurt aan de Arizonareis met de ondertitel “Canyons en Indians”. Deze benaming dekt het thema volledig, want dat hebben we gezien. De bekende highlights zoals Monument Valley; Petrified Forest en Las Vegas, maar ook onbekende als de Valley of Fire en de Antelope Canyon. De laatste is echt een openbaring en adembenemend mooi. Aanrader, dus!
De sfeer in het reisgezelschap was heel goed. De bus was comfortabel, dus wij zijn dik en dik tevreden en zijn met vele indrukken thuisgekomen.
We denken al aan volgend jaar, dus wie weet…

Groeten van Mimi en Henk

19 november 2019


hansjagtenberg@ziggo.nl

Hans Jagtenberg


Nadat ik me na enige aarzeling bij Peter had opgegeven voor de reis naar Arizona in oktober 2019, verzekerde Peter mij dat ik er geen spijt van zou krijgen en …. hij heeft gelijk gekregen! We reden van het ene spectaculaire evenement naar het andere. Het begon al met het bezoek aan San Fransisco, eigenlijk een ‘blessing in disguise’, want onverwachte omstandigheden hadden er toe geleid, dat we een nacht en een dag in San Fransisco waren, wat eigenlijk dus niet de bedoeling was. Maar handig wisten Peter en James het programma erop aan te passen. Het bezoek aan het Sonora Desert museum, het bezoek aan het wild-west stadje Tombstone, het indrukwekkende bezoek aan de Navajo indianen, waarbij we iets van hun cultuur te weten kwamen, het gebed in de Navajo-taal door Ben en de mystiek aandoende tonen, die hij aan zijn blokfluit ontlokte, de geweldige steenformaties van Monument Valley, het te gekke Las Vegas, waar alles big, big en nog eens big was. De Hoover dam, de Grand Canyon en last but not least het imposante Heard Museum, en nog veel meer, dit alles was overweldigend.
Dat deze reis zo succesvol verlopen is, was niet alleen toe te schrijven aan de vele highlights, maar ook aan de gezellige sfeer, die al gauw in de groep ontstond, waarin veel gelachen werd en natuurlijk niet in de laatste plaats door de voortreffelijke leiding van Peter en James, waarbij ook Sonja zich niet onbetuigd liet.
Peter, Sonja, heel veel dank voor de voortreffelijke organisatie en begeleiding, James, it has been a great pleasure to have met you and to have had nice conversations!

Hans Jagtenberg

19 oktober 2018


M. en F.


De reis Wonders of the Southwest van 25 september 2018, was een geweldige ervaring! We hebben ontzettend veel gezien: indrukwekkende landschappen, bijzondere planten en dieren, steden en culturen. Een perfect georganiseerde reis waarin alles klopte: reisleiding, vliegtickets, koffers, tourbus, hotels, maaltijden, excursies, plattegronden, documentatie en zelfs de fooien die in de VS gebruikelijk zijn, waren inbegrepen.

Het was heel prettig dat we ons nergens druk over hoefden te maken en gewoon konden genieten.

Heel fijn ook was het contact met de reisgenoten, met wie we veel gekletst en gelachen hebben en de uitroep van een lokale gids hebben overgenomen: GREAT, OH YEAH!

Heel bijzonder waren de hulpvaardigheid, ervaring en betrokkenheid van de reisleiders Peter en James. In juiste dosering en met gevoel voor humor gaven zij tekst en uitleg bij alle bijzonderheden en vertelden toepasselijke anekdotes uit hun rijke reiservaring.

Een reis om nooit te vergeten.

GREAT, OH YEAH!

M. en F.
Almere, 18 oktober 2018

17 oktober 2018


Menmschalkx@hotmail.com

Marcel en Marian Schalkx


Twee jaar geleden maakte we de Arizona reis en 14 dagen geleden hebben we de Wonders of the Southwest kunnen doen.
De reis was mooi met overweldigend natuurschoon en een prima reisgezelschap. Goede organisatie en prima hotels. De gewekte verwachtingen zijn geheel waar gemaakt.
Een aanrader om te doen.
Marian en Marcel

10 juli 2018


henkm20@gmail.com

Henk Lodewijk & Mimi Rutgers


Voor ons was het de eerste keer met Arizona Plus; Peter en Jim.
Het is ons erg goed bevallen. Veel gezien, veel gehoord en een gezellige groep mensen om mee te reizen. We hebben genoten van de vele mooie natuurparken die we hebben bezocht. Heel comfortabel om zo te reizen.
Peter, bedankt. Misschien tot een volgende keer en hartelijke groeten van ons beiden.

Mimi en Henk


  Vorige