Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

19 juni 2005


meijered@hetnet.nl

Ed en Emm Meijer


We hebben van 10 t/m 24 mei 2005 een fantastische bustour door Arizona gemaakt. Leuke groep en een perfekte begeleiding van Peter, Jim en buschauffeur Steve. Op de meeste plaatsen waren wij reeds eerder geweest, overal was het weer een feest van herkenning. Voor ons waren de jeeptocht door Canyon de Chelly en de helikoptervlucht (toch wel !) boven de Grand Canyon de hoogtepunten van de reis. Ook de B.B.Q. met de huifkartocht was erg leuk.

12 juni 2005


jbakker@dutch.nl

jan en rini


wat een geweldige reis een reis met louter hogtepunten zoals de grand canyon monument valley en voor ons extra de mooie cactussen last but not least las vegas waar we zelfs enkele dollars gewonnen hebben
peter james en steve geweldig bedankt
het smaakt naar meer
p.s peter bedankt voor de fotos

06 juni 2005


b.assink@zonnet.nl

Babs V.A.


juni 2005
langs deze weg wil ik even reageren op de geweldige rondreis in Arizona van 10-24 mei j.l. het was voor mij een hele ervaring:nadat ik afgelopen febr.alleen een optie had genomen,en om persoonlijke redenen er een beetje tegenop zag,heb ik toch besloten om de stap te doen,en mee te gaan.Ik kan iedereen vertellen dat het voor mij een reis was om nooit te vergeten,zoveel indrukken,zO”n prachtige natuur,de helicoptervlucht boven een gedeelte van de Grand Canyon, en de Jeep tours waren voor mij heel bijzonder,tel daar bij op het enthousiasme en de geweldige inzet van Lya,Peter,James,en onze prima chauffeur.de goed uitgekozen hotels, alles in eën woord af.Ik heb er leuke contacten aan over gehouden,en volgend jaar misschien (bij leven en welzijn)Utah?????wie weet,groetjes aan iedereen BABS.V.A.

25 januari 2005


Kruisbes@12move.nl

Marie Jose en Christien


Lieve reisgenoten van oktober 2004.
Het was weer een feest om jullie op de vakantiebeurs te ontmoeten. Jammer dat we niet iedereen hebben gezien. Alsof we niet weg waren geweest en de bus klaarstond voor vertrek naar weer een adembenemende ervaring in Arizona. Peter en Jim zagen er goed en reislustig uit en Miss Navajo had het best naar haar zin.

Tot ziens hopen wij!


  Vorige