Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

19 oktober 2018


M. en F.


De reis Wonders of the Southwest van 25 september 2018, was een geweldige ervaring! We hebben ontzettend veel gezien: indrukwekkende landschappen, bijzondere planten en dieren, steden en culturen. Een perfect georganiseerde reis waarin alles klopte: reisleiding, vliegtickets, koffers, tourbus, hotels, maaltijden, excursies, plattegronden, documentatie en zelfs de fooien die in de VS gebruikelijk zijn, waren inbegrepen.

Het was heel prettig dat we ons nergens druk over hoefden te maken en gewoon konden genieten.

Heel fijn ook was het contact met de reisgenoten, met wie we veel gekletst en gelachen hebben en de uitroep van een lokale gids hebben overgenomen: GREAT, OH YEAH!

Heel bijzonder waren de hulpvaardigheid, ervaring en betrokkenheid van de reisleiders Peter en James. In juiste dosering en met gevoel voor humor gaven zij tekst en uitleg bij alle bijzonderheden en vertelden toepasselijke anekdotes uit hun rijke reiservaring.

Een reis om nooit te vergeten.

GREAT, OH YEAH!

M. en F.
Almere, 18 oktober 2018

17 oktober 2018


Menmschalkx@hotmail.com

Marcel en Marian Schalkx


Twee jaar geleden maakte we de Arizona reis en 14 dagen geleden hebben we de Wonders of the Southwest kunnen doen.
De reis was mooi met overweldigend natuurschoon en een prima reisgezelschap. Goede organisatie en prima hotels. De gewekte verwachtingen zijn geheel waar gemaakt.
Een aanrader om te doen.
Marian en Marcel

10 juli 2018


henkm20@gmail.com

Henk Lodewijk & Mimi Rutgers


Voor ons was het de eerste keer met Arizona Plus; Peter en Jim.
Het is ons erg goed bevallen. Veel gezien, veel gehoord en een gezellige groep mensen om mee te reizen. We hebben genoten van de vele mooie natuurparken die we hebben bezocht. Heel comfortabel om zo te reizen.
Peter, bedankt. Misschien tot een volgende keer en hartelijke groeten van ons beiden.

Mimi en Henk

28 juni 2018


lwn.gadellaa@telfort.nl

Léontine


Verleden jaar voor de eerste keer met Peter en Jim op pad naar Arizona. Dat was een groot succes dus de reis naar Yellowstone durfde ik ook wel aan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een prachtige reis met al die mooie parken.Totaal anders. Prima gereorganiseerd met goede hotels en een zeer bekwame chauffeur. En de gezelligheid onderweg niet te vergeten! Er worden iedere keer weer bijzondere momenten gecreëerd. Peter, volgend jaar zie je me weer en dan naar Utah!
Zijn reizen zijn een aanrader voor iedereen, die comfortabel wil toeren door dit mooie land.
Veel dank en tot de volgende keer. Ben weer een ervaring rijker!

Léontine.