Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

15 december 2017


jannyschouten@gmail.com

Janny Schouten-Vos


Nooit plannen gehad om naar Amerika op reis te gaan, maar enthousiast geworden door de verhalen van Peter van Wingerden. Oktober 2017 de reis naar Arizona gemaakt ! Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers en vond het in alle opzichten een geweldige reis !!

31 oktober 2017


bert.p.martin@gmail.com

Bert en Marja


Op de vakantiebeurs trok de Arizona reis onze belangstelling. Wij zijn gewend onze eigen reizen te regelen, maar deze reis was uitdagend genoeg om ons aan te melden. De reis overtrof onze verwachtingen. De kleuren in het land, de rotsformaties, de diepe canyons, de leefwijze en visie van de Navajos maakten diepe indruk op ons. We raakten niet uitgekeken. De informatie die we kregen maakte het nog mooier en interessanter. Organisatie en begeleiding waren prima. We kunnen de laatste zin van Feddie en Jan alleen maar bevestigen: De perfecte organisatie, het prettige reisgezelschap en de professionaliteit van de chauffeur completeerde deze onvergetelijke reis. Ontzettend bedankt daarvoor.

30 oktober 2017


jan.oord@planet.nl

Feddie en Jan Oord


Beste Peter

Eerder dit jaar heb je ons overtuigd om deel te nemen aan de reis Canyons & Indians van oktober 2017. We hebben heel wat afgereisd in ons leven en waren benieuwd of je ons zou kunnen verrassen met nieuwe beelden en ervaringen. Nou dat heb je gedaan. Dag in, dag uit stonden we met open mond te kijken naar de adembenemende natuur van Arizona. De perfecte organisatie, het prettige reisgezelschap en de professionaliteit van de chauffeur completeerde deze onvergetelijke reis. Ontzettend bedankt daarvoor.

Feddie en Jan

08 juni 2017


ida@appelaere.nl

Ida en Henk


Een fantastische reis door een schitterend Arizona!
Het heeft onze verwachtingen nog overtroffen; de perfecte begeleiding door Peter en Jim, de organisatie, de hotels, de excursies, de humor en de opbouw van de reis. Iedere dag nóg indrukwekkender dan de vorige! Ongelooflijk veel indrukken, We zijn nog aan het verwerken. Zeer aan te raden, zo’n reis te maken met mensen die het gebied zo goed kennen is een buitenkans!