Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek


Wij zien hier graag uw reiservaringen, opmerkingen over onze website of eventuele vragen.

Alle velden zijn verplicht

10 juli 2018


henkm20@gmail.com

Henk Lodewijk & Mimi Rutgers


Voor ons was het de eerste keer met Arizona Plus; Peter en Jim.
Het is ons erg goed bevallen. Veel gezien, veel gehoord en een gezellige groep mensen om mee te reizen. We hebben genoten van de vele mooie natuurparken die we hebben bezocht. Heel comfortabel om zo te reizen.
Peter, bedankt. Misschien tot een volgende keer en hartelijke groeten van ons beiden.

Mimi en Henk

28 juni 2018


lwn.gadellaa@telfort.nl

Léontine


Verleden jaar voor de eerste keer met Peter en Jim op pad naar Arizona. Dat was een groot succes dus de reis naar Yellowstone durfde ik ook wel aan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat een prachtige reis met al die mooie parken.Totaal anders. Prima gereorganiseerd met goede hotels en een zeer bekwame chauffeur. En de gezelligheid onderweg niet te vergeten! Er worden iedere keer weer bijzondere momenten gecreëerd. Peter, volgend jaar zie je me weer en dan naar Utah!
Zijn reizen zijn een aanrader voor iedereen, die comfortabel wil toeren door dit mooie land.
Veel dank en tot de volgende keer. Ben weer een ervaring rijker!

Léontine.

26 juni 2018


mlouvenberg@gmail.com

Jo & Marie-AnneLouvenberg


Na verschillende reizen met Peter en James was nu Yellowstone aan de beurt.We hebben er geen spijt van gehad, want het was een hele belevenis.Een prachtige reis met heel wat hoogtepunten.Echt de moeite waard. Peter en James heel hartelijk bedankt voor weer een onvergetelijke reis. Ook heel hartelijk dank aan Nick die ons overal veilig naartoe heeft gebracht.
Wij verheugen ons al op de volgende reis met Peter en James!

15 december 2017


jannyschouten@gmail.com

Janny Schouten-Vos


Nooit plannen gehad om naar Amerika op reis te gaan, maar enthousiast geworden door de verhalen van Peter van Wingerden. Oktober 2017 de reis naar Arizona gemaakt ! Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers en vond het in alle opzichten een geweldige reis !!